Theatervoorstellingen

<- terug <- www.southern-voices.com
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Foto Charlotte van den Broeke Foto Charlotte van den Broeke

Southern Voices

A Christmas Fantasy Sing-Along

Korte tekst

Een vocaal indrukwekkende Christmas Carol Sing-Along door drie sopranen, enkel begeleid door de piano. De mooiste kerstliedjes aller tijden door een trio dat zo uit een sprookjesboek gestapt kan zijn. Southern Voices is de ontdekking van Herman van Veen. Luister of zing mee en geniet!

'Southern Voices heeft in mijn optiek dezelfde kwaliteiten als O'gene in het lichte. Iets van kinds af aan, vertrouwd. Ze mengen als kersen in martini.' - Herman van Veen

Lange tekst

Een indrukwekkende Christmas Carol Sing-Along door drie sopranen enkel begeleidt door de piano. De mooiste kerstliedjes aller tijden door een trio dat zo uit een sprookjesboek gestapt kan zijn. Southern Voices is de ontdekking van Herman van Veen. Luister of zing mee en geniet!

Het klinkt als een muzikaal sprookje: drie koorleden vormen een a capella-ensemble, om twee jaar later te worden ontdekt door Herman van Veen. Voor de Maastrichtse Elmy Kremer, zus Aukje Pijper en vriendin Eline van den Broeke is het werkelijkheid. Dankzij hun tour met Herman van Veen hebben de sopranen van Southern Voices het afgelopen jaar op grote podia gestaan; ze traden onder meer met hem op in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, de Grote Kerk in Naarden en de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

'Southern Voices heeft in mijn optiek dezelfde kwaliteiten als O'gene in het lichte. Iets van kinds af aan, vertrouwd. Ze mengen als kersen in martini.' - Herman van Veen

Bezetting
Elmy Kremer – zang
Aukje Pijper – zang
Eline van den Broeke – zang

Genre
Theaterconcert

Productie
Southern Voices

Online
www.southern-voices.com
www.facebook.com/southernvoices4

Foto
Charlotte van den Broeke

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2021-2022: bit.ly/38wHu9T

https://www.youtube.com/watch?v=aj5O-RQoNBI&feature=youtu.be&t=91
*Informatie onder voorbehoud.