Theatervoorstellingen

<- terug <- www.thelasses.nl
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
 Foto Hessel Stuut Foto Hessel Stuut

The Lasses and Leoni

A Celtic Winter

Korte tekst

Zangeressen Leoni Jansen, Margot Merah en Sophie Janna (het duo The Lasses) delen de liefde voor Keltische sferen. Schotse hooglanden, Ierse heuvels, de branding die eindeloos op de rotsen beukt, en altijd ergens in het woeste landschap wel een dorpskroegje waar mensen samen rond het haardvuur muziek maken. In A Celtic Winter brengen de drie vrouwen de mooiste winter- en kerstnummers uit het Keltische folkrepertoire.

Lange tekst

Zangeressen Leoni Jansen, Margot Merah en Sophie Janna (het duo The Lasses) delen een diepe liefde voor Keltische sferen. Schotse hooglanden, Ierse heuvels, de branding die eindeloos op de rotsen beukt, en altijd ergens in dat woeste landschap wel een dorpskroegje waar mensen samen rond het haardvuur muziek maken. In A Celtic Winter brengen de drie vrouwen de mooiste winter- en kerstnummers uit het Keltische folkrepertoire ten gehore.

Leoni Jansen is al jaren een gepassioneerde liefhebber en vertolker van het Ierse repertoire, bekend om haar kenmerkende intensiteit. The Lasses worden geprezen om hun pure en harmonieuze Schotse klanken. Samen stoken de drie het vuur behaaglijk op met betoverende driestemmige zang, begeleid op snaarinstrumenten, shrutibox en bodhrán. Met A Celtic Winter brengen The Lasses en Leoni Jansen warmte en licht in de donkere dagen van december, waarbij je hun hart hoort kloppen voor de magische, Keltische muziek.

Genre:
Theaterconcert

Productie:
The Lasses

Online:
https://www.thelasses.nl/
https://www.leoni.nl/

Foto
Hessel Stuut
*Informatie onder voorbehoud.