Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.nielshoutepen.nl

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Foto Ben Kleyn
Foto Ben Kleyn

Niels Houtepen

Choice

Korte tekst

Niels Houtepen, filosofisch illusionist, speelt op onnavolgbare wijze met het brein van zijn publiek. Choice gaat over illusies; onware waarheden die je koestert omdat je je niets anders kunt voorstellen. Tot deze avond; Niels opent je ogen, verruimt je bewustzijn en verwarmt je hart.

Lange Tekst

Niels Houtepen, filosofisch illusionist, speelt op onnavolgbare wijze met het brein van zijn publiek. Dat doet hij om te verwonderen. Maar vooral omdat hij wil laten ervaren dat de allergrootste illusionist het leven zelf is. Want kun je er op vertrouwen dat de realiteit die je waarneemt, ook de waarheid is? Bestaan toekomst en verleden of is het eigenlijk altijd Nu? En hoe zit het mijn wil en mijn gedachten? Zijn die wel van mij?

Niels nodigt je uit om aannames over jezelf en je leven onder de loep te nemen. Vastgeroeste ideeën over controle, vrije wil, tijd en ‘de waarheid’ laat je vanzelf los wanneer je getuige bent van zijn interactieve mind-experimenten. Hij betrekt je zodanig in zijn verhaal dat het ongemerkt ook jouw verhaal wordt. Choice gaat over illusies; onware waarheden die je koestert omdat je je niets anders kunt voorstellen. Tot deze avond; Niels opent je ogen, verruimt je bewustzijn en verwarmt je hart.

Genre
Illusie

Productie
Niels Houtepen

Online
www.nielshoutepen.nl

Foto
Ben Kleyn

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2021-2022: bit.ly/38wHu9T

*Informatie onder voorbehoud.