Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.the70sunplugged.com

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Foto Peter Braakman
Foto Peter Braakman

THE 70’s UNPLUGGED

LOVE THE ONE YOU’RE WITH

Korte tekst

LOVE THE ONE YOU’RE WITH laat je de 70’s beleven met mooiste lovesongs van bijvoorbeeld Crosby-Stills-Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt e.v.a.

Lange tekst

Deze gevleugelde uitspraak van Billy Preston vormt het thema voor de nieuwe show van THE 70’s UNPLUGGED. Een theaterconcert met de mooiste lovesongs uit de 70’s vol prachtige popsongs die gaan over de liefde in de breedste zin van het woord.

Met veel gevoel en enthousiasme zingen Vannessa Thuyns en Joost Dobbe hun versies van deze 70’s klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel. De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen.

LOVE THE ONE YOU’RE WITH laat je de 70’s opnieuw beleven met de hits van bijvoorbeeld Crosby-Stills-Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt en vele anderen.

Getuige de vele uitverkochte zalen en laaiend enthousiaste publieksreacties heeft THE 70’s UNPLUGGED zich de afgelopen jaren bewezen als vaste waarde op de muziek- en theaterpodia. LOVE THE ONE YOU’RE WITH is daarom een show die je niet wil missen!

Bezetting
Vannessa Thuyns – leadvocal
Joost Dobbe – leadvocal & guitar
Leon Klaasse – drums & vocals
Leo Mongula – bass & vocals
Jan Willem Verbeek – guitars

Genre
Theaterconcert

Productie
The 70’s unplugged

Online
www.the70sunplugged.com
www.facebook.com/70unplugged

Foto
Peter Braakman

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2021-2022: bit.ly/38wHu9T

*Informatie onder voorbehoud.