Theatervoorstellingen

<- terug <- legendsremastered.com
Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)
Fotografie: André Dieterman  - Artwork: Clarissa de Jong Fotografie: André Dieterman - Artwork: Clarissa de Jong

Legends Remastered

The Music Of Sting & The Police

Korte tekst

Legends Remastered brengt de muziek van Sting en zijn legendarische band The Police op unieke wijze naar het theater.

De veelzijdigheid en eigenzinnigheid, waarmee Sting zo beroemd geworden is, vormen de basis voor dit spectaculaire concert met daarin niet alleen bekende nummers als Roxanne, Englishman In New Yorken, Message In A Bottle, maar ook speciale bewerkingen van onder andere Desert Rose en It’s Probably Me.

De samenstelling van band en zangers mag op z’n minst bijzonder te noemen zijn en past volledig bij de veelzijdigheid van de muziek van Sting. Een top live band, een geweldige leadzanger en de stemkunstenaars van Rock4.

Lange tekst

Een spectaculair theaterconcert, geheel gewijd aan de muziek van Sting en zijn legendarische band The Police. De veelzijdigheid, waarmee Sting in de loop der jaren zo beroemd geworden is, vormt de basis voor een unieke avond met rock, pop, klassiek, jazz en alles ertussenin.

Niet alleen zullen bekende nummers als Shape Of My Heart, Roxanne, Englishman In New York en Message In A Bottle de revue passeren, maar ook speciale bewerkingen van onder andere Desert Rose, Synchronicity I en It’s Probably Me zullen zeker niet ontbreken. En de eigenzinnigheid, waarmee de muzikanten deze prachtige songs interpreteren, zal keer op keer verrassen en ontroeren. Soms groots en bijna orkestraal, soms klein en intiem.

De samenstelling van band en zangers mag ook op z’n minst bijzonder te noemen zijn en past volledig bij de veelzijdigheid van de muziek van Sting.

De band bestaat uit louter topmuzikanten uit de rock-, pop- en jazzwereld. Leadzanger is Ludovique (Luc Devens), een vocale duizendpoot met een ongelofelijke dynamiek en muzikaliteit, die aan ieder Sting/Police nummer een eigen, authentiek geluid meegeeft, zonder het origineel uit het oog te verliezen. Hij werkte samen met veel bekende muzikanten, waaronder ook Dominic Miller, de vaste gitarist van Sting en schrijver van de klassieker Shape Of My Heart. 

En dan natuurlijk nog de bijdrage van de stemkunstenaars van Rock4. Een internationaal bekend en award winnend ensemble, dat al jaren overal in Europa volle zalen trekt met hun indrukwekkende vocale muziek. Zij zijn de kers op de taart bij dit concert. Prachtige harmonieën, percussie/drum- en bassounds, maar bovenal waanzinnige stemmen.

Naast deze uitzonderlijke groep muzikanten zullen ook regelmatig speciale muzikale gasten het podium betreden.

Legends Remastered brengt de muziek van Sting en The Police op unieke wijze naar het theater en zal voor zowel artiesten als publiek één groot feest worden.

Genre
Theaterconcert

Online
www.legendsremastered.com

Fotografie: André Dieterman

Artwork: Clarissa de Jong

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2021-2022: bit.ly/38wHu9T

https://youtu.be/rOz7z3N5nRY
*Informatie onder voorbehoud.