Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.boomlikethat.nl

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Artwork: BOOM, like that!
Artwork: BOOM, like that!

BOOM, like that!

Dire Straits – Love over Gold and more

Korte tekst
‘Love over Gold’ uit 1982 is één van de beste albums van Dire Straits met ‘Telegraph Road’ en ‘Private Investigations’. BOOM, like that! speelt het album zoals het op de plaat staat en precies zoals je het verwacht!

Lange tekst
‘Love over Gold’ uit 1982 wordt gezien als één van beste albums van Dire Straits. Het was het vierde studioalbum van de band en telt slechts vijf nummers. Een karakteristiek album met klassiekers zoals ‘Telegraph Road’, HÉT nummer voor de meeste fans en ‘Private Investigations’, één van de grootste hits van Dire Straits. Maar ook ‘Love over Gold’, een prachtig meeslepend nummer met klassiek gitaar dat bijna nooit meer live ten gehore wordt gebracht.

De 7-koppige band BOOM, like that! speelt het album integraal en helemaal live op hoogwaardig niveau. Precies zoals je het verwacht en precies zoals het op de plaat staat, aangevuld met heel af en toe een eigen sausje. ‘and More…’ staat voor het gedeelte na de pauze waarbij de prachtige muziek van andere albums van Dire Straits en Mark Knopfler wordt gespeeld. Een must voor elke Dire Straits/Mark Knopfler-fan, sterker nog…een must voor elke muziekliefhebber!

Genre:
Theaterconcert

Leeftijd:
Alle

Productie
BOOM, like that!

Online:
www.boomlikethat.nl
http://twitter.com/BoomLikeThat_
http://www.facebook.com/boomlikethatband

Artwork:
BOOM, like that!

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2021-2022: bit.ly/38wHu9T

*Informatie onder voorbehoud.