Theatervoorstellingen

<- terug <-

https://www.facebook.com/femkesongs

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Foto Femke Weidema
Foto Femke Weidema

Femke Weidema

Nashville comes to Holland

Korte tekst

Een muziekprogramma over de verhalen achter de songs door de in Nashville werkende award-winning Femke Weidema. Zij schreef o.a. voor de succesvolle TV serie Nashville, Stevie Nicks (Fleetwood Mac) en Mary J. Blige. Samen met Jeroen Kant, Micah & Julia en een lokaal bekende singer-songwriter wordt het muzikaal smullen.

Lange tekst

Een grote onbekende succesvolle Nederlandse songwriter komt terug naar Nederland

Het lijkt wel een sprookje. Als je haar biografie leest, wil je absoluut weten waar dit sprookje eindigt. Welke Nederlandse singer songwriter werkt in Nashville met de succesvolle singer-songwriters Liz Rose en Babyface? Wie mocht er een track schrijven voor de succesvolle TV serie Nashville? Wie schrijft er voor Stevie Nicks en Mary J Blige?

Voor Nederland is het nog een grote onbekende: Femke Weidema. Een meisje uit het Friese Drachten, die na haar deelname aan de Grote Prijs van Nederland wist wat ze wilde doen en daar keihard voor is gegaan. Vorig jaar was ze voor het eerst in Nederland. Ze keert terug met haar programma over de verhalen achter de songs, samen met Jeroen Kant, Micah & Julia en een lokaal bekende singer-songwriter.

Genre
Theaterconcert

Leeftijd
alle

Online
http://www.femkemusic.com/
http://www.facebook.com/femkesongs

Foto
rechtenvrij

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2020-2021: bit.ly/38wHu9T

*Informatie onder voorbehoud.