Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.johnadamsband.com

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Foto David Futey  Artwork Crea Bea
Foto David Futey Artwork Crea Bea

John Adams

John Denver “The Tribute”

Korte tekst

Muziek die bij miljoenen mensen over de hele wereld bekend is: Take me home Country Roads, Leaving on a Jet Plane, Annie’s Song en Perhaps Love. John Adams en zijn drie Amerikaanse muziekvrienden brengen een tribute show waarin je een kijkje neemt in het leven van John Denver (1943-1997) en diens muzikale carrière.

Lange tekst

Muziek die bij miljoenen mensen over de hele wereld bekend is: Take me home Country Roads, Leaving on a Jet Plane, Annie’s Song en Perhaps Love. John Adams en zijn Amerikaanse muzikanten brengen een tribute show waarin je een kijkje neemt in het leven van John Denver (1943-1997) en diens muzikale carrière.

In 1974-1975 was John Denver de bestverkopende artiest ter wereld, een hit-machine met meer dan 100 miljoen verkochte albums. John Denver verongelukte in 1997. John Adams, van oorsprong de Nederlandse Jos van den Brom, zelf muzikant en groot fan bleef zijn muziek vertolken en emigreerde in 2000 naar Denvers thuisstaat Colorado (USA) waar hij sindsdien als gewaardeerd tribute artiest optreedt met het Denver repertoire. Met een band die op vrijwel perfecte wijze in staat is het echte Denver-geluid te benaderen. Hij ging zijn eigen succesvolle weg in de voetsporen van zijn idool.

Bezetting
John Adams – vocals and guitars
Amanda Adams – Violin/fiddle
Ron Jolly – Piano
Keith Everett – bass

Genre
Theaterconcert

Productie
CMS Productions i.s.m. ProActs BV

Online
www.johnadamsband.com

Foto
David Futey

Artwork
Crea Bea

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2021-2022: bit.ly/38wHu9T

*Informatie onder voorbehoud.