Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.melvinredeker.nl

Foto Melvin Redeker
Foto Melvin Redeker

Melvin Redeker

De Roep van de Orka

Subtitel
Ga mee op reis onder de golven

Korte tekst

Ga met avonturier Melvin Redeker mee op reis onder de golven. Op zoek naar de mysteries van de oceaan ontmoet hij haaien, jagende orka’s en nieuwsgierige bultruggen. Laat je verwonderen door dit visueel spektakel met uniek bewegend beeldmateriaal en persoonlijke verhalen.
Kom gevaarlijk dichtbij de bijzondere onderwaterwereld.

Lange tekst

De roep van de orka is onweerstaanbaar voor avonturier Melvin Redeker. Ga mee op reis onder de golven, door de laatste wildernis van onze blauwe planeet. Melvin neemt je mee in zijn zoektocht naar de geheimen van onze oceaan. Hij beleeft spannende en magische momenten als hij oog in oog ligt met haaien, nieuwsgierige bultruggen en zachtaardige killer whales.

Hij verstopt zich op de zeebodem, waar orka’s jagen op zeehonden. Vierhonderd kilometer boven de poolcirkel verwondert hij zich bij verstilde sneeuwlandschappen, sprookjesachtige riffen en het noorderlicht. Als Melvin zich behoedzaam in het ijskoude water laat glijden betreedt hij een mysterieuze wereld waar de zang klinkt van jagende reuzen.

Een theatervoorstelling over de oceaan vol avontuur, beleving en emotie. Persoonlijke verhalen, interessante weetjes en spectaculaire videobeelden op een acht meter breed scherm.

Kom gevaarlijk dichtbij de bijzondere onderwaterwereld.

Publieksreacties
“Hier is zoveel aandacht en gevoel aan gegeven, adembenemend…. Zo ontzettend puur!!!
”Fantastische beelden en een pakkend verhaal. Op een leuke manier verteld.“

Melvin Redeker
Melvin Redeker (1969) is avonturier met meer dan 25 jaar ervaring met gewaagde expedities op de grens van zijn moed. Melvin raakte gefascineerd door de onderwaterwereld. We weten meer van Mars dan van onze oceanen. Zeventig procent van de aarde is zee. Voor Melvin de aanleiding om juist daar op ontdekking te gaan. Oog in oog met orka’s maakte hij de eerste onderwaterfoto’s van de killer whales in de Noordzee. In februari 2017 werd zijn orka-foto “oog in oog” bekroond bij de Underwater Photographer of the Year 2017 (UK). De jury noemt de foto ”baanbrekend voor Britse wateren. Kijkend naar de foto slaat je hart een keer over”, aldus juryvoorzitter Peter Rowlands.

Genre:
Live vertelde Documentaire

Regie:
Rogier van de Weerd

Productie:
Melvin Redeker & Fiona van Doorn

Online
RoepvandeOrka.nl
Facebook.com/MelvinRedekerExplore
Youtube.com/melvinredeker
Instagram.com/melvin_redeker
Twitter.com/melvinredeker

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2020-2021: bit.ly/38wHu9T

*Informatie onder voorbehoud.