Theatervoorstellingen

<- terug <- www.blauhynder.nl
Vormgeving: Afke Manshanden Vormgeving: Afke Manshanden

Blau Hynder

Sulla Strada

Korte tekst

Na het succesvolle Finestra Aperta in 2018 voor LF2018 (Culturele Hoofdstad van Europa 2018) komt Blau Hynder in 2020 met het eerste deel van een trilogie: Sulla Strada, letterlijk 'onderweg'.

Met veel muziek en theater vertelt Sulla Strada het verhaal over een vader en dochter die door omstandigheden in de loop der jaren van elkaar vervreemd zijn geraakt. De vader besluit zijn dochter mee te nemen naar de grond waar hij geboren en getogen is. Samen stranden ze door motorpech en leren elkaar, door de situatie gedwongen, met vallen en opstaan kennen.

Lange tekst

Na het succesvolle Finestra Aperta in 2018 voor LF2018 (Culturele Hoofdstad van Europa 2018) komt Blau Hynder in 2020 met het eerste deel van een trilogie: Sulla Strada, letterlijk 'onderweg'.

Met veel muziek en theater vertelt Sulla Strada het verhaal over een vader en dochter die door omstandigheden in de loop der jaren van elkaar vervreemd zijn geraakt. De vader besluit zijn dochter mee te nemen naar de grond waar hij geboren en getogen is: ergens op het platteland, waar hij hoopt haar opnieuw te leren kennen. De dochter koos jaren geleden voor een andere route in het leven maar is recent vastgelopen. Samen stranden ze door motorpech en leren elkaar, door de situatie gedwongen, met vallen en opstaan kennen.

De scheiding tussen het platteland en de stad is actueel en groeiend in haar ongemak. Ons onvermogen om met elkaar hierover te spreken, uit te wisselen en nieuwsgierig naar elkaar te zijn maakt het thema urgent.

Spel: Lucie van Ree en Henk Zwart
Tekst: Maud Lazaroms en Robert van Dijk
Regie: Vincent van den Elshout
Muziek: Ruud Vleij, Ruben Mulder, Anne Zwaga
Kostuums: Hadewych ten Berge

Genre: Muziektheater

Productie: Blau Hynder

Online:
www.blauhynder.nl
www.facebook.com/blauhynder
https://twitter.com/blauhynder

Vormgeving: Afke Manshanden

Hier vindt u website-banners van onze voorstellingen in het seizoen 2020-2021: bit.ly/38wHu9T
*Informatie onder voorbehoud.