Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.mens2producties.nl

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Foto Henri Vos
Foto Henri Vos

Mens2 Producties

Aan tafel met je Schoonmoeder
Een theatrale lezing over misverstanden met je schoonmoeder e.a. dierbaren

Korte tekst

Wat doen we deze kerst met (schoon-)moeder en hoe vertellen we het haar? Als het hierop aankomt kennen we grof weg twee soorten mensen. Zij die met de deur in huis vallen, en zij die er gezellig onduidelijk omheen draaien. Het kan anders!

In deze humorvolle theatrale lezing laten Jeroen Stek (RTL4’s The seven year switch: Blijven of scheiden) en Ton Kemp zien hoe, met kennis uit onderzoek aan de universiteit van Harvard, de schoonmoedertechniek veel misverstanden voorkomt.

Lange tekst

Een theatrale lezing in kerstsferen met een schoonmoeder in de hoofdrol, kan dat eigenlijk wel? Wat doen we deze kerst met (schoon-)moeder en hoe vertellen we het haar? Als het hierop aankomt kennen we grof weg twee soorten mensen. Zij die met de deur in huis vallen, en zij die er gezellig onduidelijk omheen draaien. Het kan anders!

In deze humorvolle theatrale lezing laten Jeroen Stek (RTL4’s The seven year switch: Blijven of scheiden) en Ton Kemp zien hoe, met kennis uit onderzoek aan de universiteit van Harvard, de schoonmoedertechniek veel misverstanden voorkomt. Families bloeien op, het wordt nog gezelliger…….. of toch niet?

Pure psychologische kennis gepassioneerd gebracht met veel humor in een theatraal jasje. Dus ‘Aan tafel met je schoonmoeder!’

Genre:
Theatrale lezing

Productie
Mens2 Producties

Online
www.mens2producties.nl
www.twitter.com/relatietheater

Foto
Henri Vos

*Informatie onder voorbehoud.