Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.thefortunatesons.nl

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Artwork The Fortunate Sons NL
Artwork The Fortunate Sons NL

The Fortunate Sons NL

CCR, 50 jaar na Woodstock

Korte tekst

In deze voorstelling nemen The Fortunate Sons NL u mee naar het legendarische Woodstock Festival van 1969. Een wervelende show vol herkenning met de grootste hits van CCR. Zingen en swingen gegarandeerd!

Lange tekst

In de voorstelling “CCR, 50 jaar na Woodstock” nemen The Fortunate Sons NL u mee naar het legendarische Woodstock Festival van 1969. Creedence Clearwater Revival (CCR) was rond die tijd op de top van haar roem. Sinds de doorbraak met de single “Suzie Q” een jaar eerder domineerde de band de hitlijsten. In 1969 was CCR één van de populairste, zo niet dé populairste band van dat moment.

De Woodstockshow van CCR wordt 50 jaar na dato als één van de hoogtepunten van het festival gezien. Met haar eigenzinnige mix van hits als “Bad Moon Rising” en “Proud Mary” en uitgesponnen improvisaties etaleerde de band haar unieke klasse.

Naast de uitvoering van het CCR Woodstock concert zal de show na de pauze vervolgd worden met een greep uit het glansrijke CCR repertoire. Een feest der herkenning met de grootste hits van CCR. Zingen en swingen gegarandeerd!

Genre
Theaterconcert

Leeftijd
alle

Productie
The Fortunate Sons NL

Online
http://www.thefortunatesons.nl
http://nl-nl.facebook.com/pages/The-Fortunate-Sons/209994095679767
http://twitter.com/CCRtribute
http://www.youtube.com/user/TFScreedence

Scenefotos door Hélène Kralt
https://drive.google.com/open?id=168VGLgAhK7EaQxqgUKs_3KzalJSn0WbC

*Informatie onder voorbehoud.