Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.best-of-ireland.com

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Artwork KC Touring
Artwork KC Touring

Best of Ireland

De grootse hits uit Ierland!

Korte tekst

In Best of Ireland hoor je zowel populaire traditionele folksongs en hun verhalen, als songs van hedendaagse Ierse artiesten. Want ook in de huidige Ierse muziek zijn hun roots terug te horen. Twee bijzondere Ierse topvocalisten komen over uit Ierland en brengen samen met hun uitgebreide band, met natuurlijk de traditionele banjo en viool, een gevarieerd twee uur durend programma met songs van o.a.: The Corrs, The Dubliners, The Kelly Family en vele anderen.

Lange tekst

In Best of Ireland hoor je zowel populaire traditionele folksongs en hun verhalen, als songs van huidige Ierse artiesten. Want ook in de huidige Ierse muziek zijn hun roots terug te horen. Ierse artiesten verkochten wereldwijd vele miljoenen albums en hebben ook in ons land een bijzondere trouwe schare fans. Twee bijzondere Ierse topvocalisten komen over uit Ierland en brengen samen met hun uitgebreide band, met natuurlijk de traditionele banjo en viool, een gevarieerd twee uur durend programma, met passie en energie gebracht, het plezier straalt eraf!

Met songs van o.a.: The Dubliners, Dolores Keane, Van Morrison, The Pogues, U2, The Corrs, Johnny Logan, maar ook Ed Sheeran en Snow Patrol.

Genre
Theaterconcert

Productie
CMF Productions BV

Online
www.best-of-ireland.com

Artwork
CMF Productions BV

Impressie: https://youtu.be/gJOvJXuARIs

Falling Slowly – Best of Ireland [Glen Hansard, Marketa Irglova cover] https://youtu.be/YSjbpOrouRM

*Informatie onder voorbehoud.