Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.jankedekkerproducties.nl

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Janke Dekker Producties – ‘Liefde in WhatsApp’

Beelddownloads:

Download Persfoto Portrait (300 DPI, jpeg)

Tekstdownloads:

Bekijk de Speellijst / het Tourschema

Foto: Janke Dekker Producties
Foto: Janke Dekker Producties

*** BEELD EN TEKST OP DEZE PAGINA MOGEN NADRUKKELIJK NIET GEBRUIKT WORDEN VOOR SEIZOENSBROCHURES *** DEZE INFO KOMT UITERLIJK 21 MAART BESCHIKBAAR. INDIEN DE INFORMATIE EERDER BESCHIKBAAR IS, WORDT U HIERVAN MIDDELS EEN MAIL OP DE HOOGTE GESTELD ***

Janke Dekker Producties
Liefde in WhatsApp

Ze kenden elkaar al. Oppervlakkig, dat wel. Hij stuurt een appje. Zij stuurt een berichtje terug. Zomaar. Het contact blijft. Eerst met name over werk. Een grapje. Een frustratie gedeeld. Dan persoonlijker. De ziekte van zijn vrouw. Haar huwelijksproblemen sinds de kinderen het huis uit zijn. En langzamerhand ontstaat er liefde in WhatsApp: echter en heviger dan ooit. Maar wel in het geheim. Terwijl het dagelijks leven gewoon verder gaat ontstaat er een online wereld alleen voor hen. Met hun eigen taal. Met hun eigen humor. Maar hoe gaan ze hier mee om? Moeten ze kiezen voor elkaar en het hele huidige bestaan achter zich laten? Of zal dat juist alles wat ze hebben kapot maken?

Met Porgy Franssen en Renée Fokker

Scrip en regie: Erris van Ginkel (‘Dansen met de Vijand’, ‘Hart tegen hart’, Nominatie Beste Script Musical Awards 2016)

*Informatie onder voorbehoud.