Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.facebook.com/femkesongs

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Femke Weidema
Femke Weidema

Femke Weidema e.a.

Nashville comes to Holland

Korte tekst
Het oorspronkelijk populair concept uit The Blue Bird, Nashville is de laatste jaren een internationale theaterhit gebleken. Het is o.a. in Canada, Australië en Engeland te zien geweest. Nu komt Nashville naar Holland. Een initiatief van de in Nashville wonende en werkende, van oorsprong, Nederlandse songwriter/producer Femke Weidema. Ze wordt bijgestaan door JW Roy (enkel in Zoetermeer en Tilburg) en Pieternel Osinga.

Vier songwriters vertellen de verhalen en inspiratiebronnen van hun songs, die ze vervolgens live ten gehore brengen. Elke songwriter laat 6 liedjes horen en de andere drie hebben daarbij een begeleidende rol. De overige songwriter(-s) is nog een verrassing.

Lange tekst
Het oorspronkelijk populair concept uit The Blue Bird, Nashville is de laatste jaren een internationale theaterhit gebleken. Het is o.a. in Canada, Australië en Engeland te zien geweest. Nu komt Nashville naar Holland.

Vier songwriters vertellen de verhalen en inspiratiebronnen van hun songs, die ze vervolgens live ten gehore brengen. Elke songwriter laat 6 liedjes horen en de andere drie hebben daarbij een begeleidende rol.

Nashville comes to Holland is een initiatief van de in Nashville wonende en werkende, van oorsprong, Nederlandse songwriter/producer Femke Weidema. Zij schreef o.a. voor de TV hit Nashville. Femke heeft twee bevriende collega’s uit Nederland gevraagd mee te doen. Elke avond aangevuld met een lokale/regionale bekende songwriter. Samen schrijven ze ‘s middags een nieuwe song die ‘s avonds ten gehore wordt gebracht.

Femke wordt bijgestaan door JW Roy (enkel in Zoetermeer en Tilburg) en Pieternel Osinga. De overige songwriter(-s) is nog een verrassing.

Genre
Theaterconcert

Leeftijd
alle

Online
http://www.facebook.com/femkesongs

Foto
JW Roy: Femke Hoogland

*Informatie onder voorbehoud.