Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.best-of-ireland.com

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Artwork: KC Touring
Artwork: KC Touring

Best of Ireland

De grootse hits uit Ierland!

Korte tekst

In Best of Ireland hoor je zowel populaire traditionele folksongs en hun verhalen, als songs van hedendaagse Ierse artiesten. Want ook in de huidige Ierse muziek zijn hun roots terug te horen. Twee bijzondere Ierse topvocalisten komen over uit Ierland en brengen samen met hun uitgebreide band, met natuurlijk de traditionele banjo en viool, een gevarieerd twee uur durend programma met songs van o.a.: The Corrs, The Dubliners, The Kelly Family en vele anderen.

Voor december staat deze show natuurlijk in het teken van kerst en wordt een speciale Christmas show opgevoerd.

Lange tekst

In Best of Ireland hoor je zowel populaire traditionele folksongs en hun verhalen, als songs van huidige Ierse artiesten. Want ook in de huidige Ierse muziek zijn hun roots terug te horen. Ierse artiesten verkochten wereldwijd vele miljoenen albums en hebben ook in ons land een bijzondere trouwe schare fans. Twee bijzondere Ierse topvocalisten komen over uit Ierland en brengen samen met hun uitgebreide band, met natuurlijk de traditionele banjo en viool, een gevarieerd twee uur durend programma, met passie en energie gebracht, het plezier straalt eraf!

Met songs van o.a.: The Corrs, The Dubliners, The Kelly Family, Dolores Keane, U2, Clannad, Van Morrison, Moya Brennan, Johnny Logan, Damian Rice, maar ook Ed Sheeran, Chris De Burgh en zelfs Bruce Springsteen, die Ierse voorouders had.

Voor december staat deze show natuurlijk in het teken van kerst en wordt een speciale Christmas show opgevoerd.

Genre
Theaterconcert

Productie
KC Touring i.s.m. MBN Producties

Online
thebestofireland.nl

Artwork
KC Touring

*Informatie onder voorbehoud.