Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.wintercircus.nl

Wintercircus Arlette Hanson – ’40 jaar Wintercircus’

Beelddownloads:

Download Persfoto Portrait (300 DPI, jpeg)

Tekstdownloads:

Bekijk de Speellijst / het Tourschema

Artwork: Wintercircus Arlette Hanson
Artwork: Wintercircus Arlette Hanson

*** BEELD EN TEKST OP DEZE PAGINA MOGEN NADRUKKELIJK NIET GEBRUIKT WORDEN VOOR SEIZOENSBROCHURES *** DEZE INFO KOMT UITERLIJK 21 MAART BESCHIKBAAR. INDIEN DE INFORMATIE EERDER BESCHIKBAAR IS, WORDT U HIERVAN MIDDELS EEN MAIL OP DE HOOGTE GESTELD ***

40
Wintercircus Arlette Hanson

Het wintercircus beleeft haar 40-jarig jubileum. Dat wordt gevierd met de jubileumvoorstelling “40”: een vrolijk en verrassend circusspektakel. Vergeet alles wat je van circus denkt te weten, dit is circustheater van nu. Modern en eigentijds circus, in staat om jong en oud te betoveren met de unieke circussfeer. Een voorstelling die je op het puntje van het comfortabele theaterpluche laten zitten.

Adembenemende acrobatiek, razendsnelle jongleurs, vertederende dieren, live muziek en heel veel humor zijn de ingrediënten van het Wintercircus. Geen losstaande acts, maar een aaneenschakeling van fenomenaal ensemblewerk. Een circustheaterspektakel waar je lacht én ademloos toekijkt.

Het is vrolijk, kleurrijk en verrassend eigentijds met internationale topartiesten. Een aanrader voor iedereen: oud, jong en iedereen daar tussenin, want het wordt echt gewoon ontzettend leuk! Iedereen is even ’40’.

Van binnenkomst tot vertrek is het één grote circusbelevenis in het theater. De persoonlijke aandacht voor het hooggeëerd publiek maakt het Wintercircus tot één van de meest succesvolle circussen van Nederland.

In overleg ook te boeken met blindentolken voor publiek met visuele beperking.

Genre
Familievoorstelling

*Informatie onder voorbehoud.