Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.rhythmofthedance.com

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Artwork: Rhythm of the Dance
Artwork: Rhythm of the Dance

Rhythm of the Dance

The Christmas Show

Korte tekst

Geniet van een vernieuwd ‘fantastisch spektakel’, van een avond vol opzwepende dans en muziek. ‘Rhythm of the Dance’ trok in de afgelopen 17 jaar al meer dan 12 miljoen toeschouwers uit 51 verschillende landen, verdeeld over vier continenten. Beleef deze dynamische Ierse dansshow met getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en onvermoeibare danser(es)s(en). Een meeslepend dansspektakel, geheel in kerstsfeer. Deze succesvolle voorstelling staat voor een weergaloos avondje uit, om u te warmen in de donkere dagen van het jaar.

Lange tekst

Geniet van een vernieuwd ‘fantastisch spektakel’, van een avond vol opzwepende dans en muziek. Wie zich bij ‘Rhythm of the Dance’ geen voorstelling kan maken, moet zich zeker laten overtuigen! Want deze zeer succesvolle show trok in de afgelopen 17 jaar al meer dan 12 miljoen toeschouwers uit 51 verschillende landen, verdeeld over vier continenten. ‘Rhythm of the Dance’ is een dynamische Ierse dansshow met veel kostuumwisselingen, getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en onvermoeibare danser(es)s(en).

Laat u in vervoering brengen door de dansers en danseressen – voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows -, aangevuld met live musici en vocalisten. In ‘Rhythm of the Dance’ brengen jonge Ierse topartiesten – met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar – op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht! Meeslepend. Weergaloos. Dit seizoen, naast diverse voorstellingen wereldwijd, ook in Nederland te aanschouwen. Ervaar de wervelende show, geheel in kerstsfeer, om u te warmen in de donkere dagen van het jaar.

Genre:
Muziek- en dansvoorstelling

Productie:
The National Dance Company of Ireland

Online:
www.rhythmofthedance.com
www.youtube.com/rhythmofthedance
www.facebook.com/pages/Rhythm-of-the-Dance

Fotografie
Wim Lanser

Artwork
The National Dance Company of Ireland

Aanvullende files artwork tbv seizoensbrochure zijn op te vragen via office@proacts.nl

*Informatie onder voorbehoud.