Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.furtjuhlive.nl/

Artwork: Maak Amsterdam
Artwork: Maak Amsterdam

FURTJUH LIVE

Alles voor de views!

[ 150 woorden ]
Furtjuh is met meer dan 400.000 abonnees één van de grootste YouTube-sterren van dit moment. Dit jaar brengt hij zijn YouTube kanaal live naar het theater! In deze spannende voorstelling wordt zijn YouTube-kanaal verwijderd. De ergste nachtmerrie van elke YouTuber. Furtjuh moet met behulp van het publiek zijn kanaal weer opbouwen en doet daarbij letterlijk ‘alles voor de views’. Beleef de furbuleuze show! Zing mee met de leukste liedjes, van Fursday tot Furtalen. Lach mee met 20FurKitchen en de grappigste challenges. Laat je verrassen door de special guests en nog veel meer!

Furtjuh Live is dé voorstelling voor de hele Furmilie! Een onvergetelijke live-ervaring voor de trouwste kijkers en YouTube-fans. En voor mama, papa, opa en oma? Ook voor hen is het een uniek kijkje in de wereld van YouTubers. Dat wil je niet missen!

Tot in het theater. En tot die tijd: Stay Furbulous!

[ 35 woorden ]
YouTuber Furtjuh brengt zijn YouTube kanaal naar het theater. Kijk mee naar een spannend verhaal waarin Furtjuh’s kanaal wordt verwijderd. Beleef de furbuleuze show vol met liedjes, challenges, special guests en meer!

Genre:
Muziektheater

Leeftijd:
Alle leeftijden

Productie:
Maak.Amsterdam

Online:
www.youtube.com/furtjuh
www.facebook.com/Furtjuh
www.instagram.com/rutgervink
www.twitter.com/rutgervink
www.snapchat.com/furtjuh
www.furtjuhlive.nl

Foto artwork credits:
Maak.Amsterdam

*Informatie onder voorbehoud.