Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.jeroenkant.nl

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Foto: Ellen Jeurissen
Foto: Ellen Jeurissen

Bjorn van der Doelen, Jeroen Kant & Mathijs Leeuwis

Drie Vrienden

Korte tekst

Drie muzikale boezemvrienden. Stuk voor stuk vooraanstaande muzikanten. De drie heren delen hun liefde voor muziek, het leven en het alcoholische drankje. Björn uit Eindhoven, Mathijs en Jeroen uit Tilburg. Ieder bewandelt zijn eigen muzikale kronkelpad, maar op verschillende kruispunten komen ze elkaar tegen. Het belangrijkste is dat ze allemaal erg goed zijn in het vertellen van hun goudeerlijke verhalen.

Björn van der Doelen is bekend geworden als voetballer (o.a. PSV en NEC), maar ondertussen al jaren een vaste waarde in het muzieklandschap. Jeroen Kant is winnaar van de Nekka-prijs 2015/2016, winnaar publieksprijs van ‘De Grote Prijs Van Nederland’ 2011 en deed in 2013 mee aan ‘De Beste Singer Songwriter Van Nederland. Mathijs Leeuwis heeft de Grote Prijs van Nederland gewonnen en stond op Lowlands.
 
Nu met z’n drieën op één podium: kwaliteit van de bovenste plank.

Lange tekst

Drie muzikale boezemvrienden. Stuk voor stuk vooraanstaande muzikanten. De drie heren delen hun liefde voor muziek, het leven en het alcoholische drankje. Björn uit Eindhoven, Mathijs en Jeroen uit Tilburg. Ieder bewandelt zijn eigen muzikale kronkelpad, maar op verschillende kruispunten komen ze elkaar tegen. Allen zingen ze hun persoonlijke liedjes met een Brabantse tongval. De een wat platter dialect dan de ander, maar allemaal met een zachte G. Stuk voor stuk hebben ze al bergen cd’s gemaakt, waren op tv te zien en wonnen prestigieuze muziekprijzen. Maar het belangrijkste is dat ze allemaal erg goed zijn in het vertellen van hun goudeerlijke verhalen.

Björn van der Doelen is bekend geworden als voetballer (o.a. PSV en NEC), maar ondertussen al jaren een vaste waarde in het muzieklandschap. Afgelopen seizoen was hij op tour met Guus Meeuwis langs alle clubzalen. Zijn album Caballero Zonder Filter is in vele eindlijstjes beland.

Jeroen Kant is winnaar van de Nekka-prijs 2015/2016, winnaar publieksprijs van ‘De Grote Prijs Van Nederland’ 2011. Deed in 2013 mee aan ‘De Beste Singer Songwriter Van Nederland, speelde theater- en clubtours en festivals als Zwarte Cross en Into The Great Wide Open. Hij speelde vier jaar op rij met veel succes eenmansvoorstellingen elfdaagse ‘Theaterfestival Boulevard’ in Den Bosch.

Mathijs Leeuwis heeft zich na een carrière als liedjesschrijver – waarmee hij o.a. de Grote Prijs van NL won en op Lowlands stond – ontpopt tot begenadigd componist voor dans- en theatervoorstellingen die o.a. spelen op Theaterfestival Boulevard en CEMENT.

Nu met z’n drieën op één podium: kwaliteit van de bovenste plank.

Genre
Muziekshow

Productie
Jeroen Kant

Online
www.jeroenkant.nl
www.bjornvanderdoelen.com
www.mathijsleeuwis.nl

Foto
Ellen Jeurissen

http://youtu.be/fD9P0vl-eHc

http://youtu.be/16JPTAW1YUU

*Informatie onder voorbehoud.