Theatervoorstellingen

<- terug <-

www.sarahferri.be

Alternatief Seizoen: (oudere Seizoenen zijn vooral als naslag beschikbaar, en wellicht niet meer te boeken)

Foto: Athos Burez
Foto: Athos Burez

Sarah Ferri

Displeasure

Korte tekst

Sarah groeide op in een warm Belgisch-Italiaans nest. Gefascineerd door de unieke zangstijl van nachtegalen zoals Ella Fitzgerald, Billie Holiday en Nina Simone, begon ze met het schrijven van eigenzinnige en creatieve songs.

“Displeasure”, haar tweede album verscheen in het najaar van 2016. De songs zijn een fusion tussen piano pop, R&B en soul-jazz uit de jaren ’60-’70. Bovendien wordt er ook wat geflirt met subtiele elektronica en jaren ’80 beats.

Lange tekst

Sarah groeide op in een warm Belgisch-Italiaans nest. Gefascineerd door de unieke zangstijl van nachtegalen zoals Ella Fitzgerald, Billie Holiday en Nina Simone, begon ze met het schrijven van eigenzinnige en creatieve songs. Hun donker, sprookjesachtig karakter werd gaandeweg beïnvloed door de naakte eerlijkheid van de seventies folk en zonnige gipsy jazz swing uit de fifties.

“Displeasure”, haar tweede album verscheen op 23 september. De plaat contrasteert met de zonnige swingjazz van het eerste album. De inspiratie kwam uit donkere, melancholische hoek, waarvoor Sarah gebruik maakte van haar lage stemregister.
De songs spelen zich af tegen een filmisch decor. De songs zijn een fusion tussen piano pop, R&B en soul-jazz uit de jaren ’60-’70. Bovendien wordt er ook wat geflirt met subtiele elektronica en jaren ’80 beats.

Persquotes:
De Standaard (BE) : “Alle insiders tippen Sarah Ferri als een van de grote beloftes voor dit jaar”.
Het Nieuwsblad (BE): “Sarah Ferri, we schrijven uw naam officieel in het register van de recente vloedgolf van talrijke podiumdames — met gulden inkt.”

Genre:
Theaterconcert

Productie:
Sarah Ferri

Online:
www.sarahferri.be
www.facebook.com/sarahferrimusic
www.twitter.com/sarahferrimusic

Fotografie:
Athos Burez

*Informatie onder voorbehoud.