<- terug <-

ProActs brengt YouTuber Furtjuh naar theater

Geplaatst op 3 March 2017

Rutger Vink, bekend van zijn YouTube-kanaal FURTJUH gaat komend seizoen het land door met zijn theatershow Furtjuh Live: Alles voor de Views. Tijdens de herfstvakanties in oktober 2017 tourt de show langs 16 grote theaters in Nederland. Eind vorig jaar stond Rutger voor het eerst op de planken, met twee uitverkochte shows in de Jaarbeurs in Utrecht.

Rutger Vink (Furtjuh): Dit is een droom die uitkomt en extra bijzonder omdat we zo verspreid door het land gaan. Het wordt een furbuleuze show! De wereld van Furtjuh kom tot leven in deze spannende furmilievoorstelling. Vol met de leukste liedjes, zoals Fursday en Furtalen, sketches als 20FurKitchen en grappige challenges, speciale gasten en nog veel meer.

Meer info via furtjuhlive.nl

<- terug <-