<- terug <-

Update Coronavirus #2

Geplaatst op 1 April 2020

Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten op 31 maart 2020 een verlenging van de maatregelen afgekondigd. De corona-maatregelen worden verlengd t/m 28 april. Deze nieuwe datum geldt ook voor de theaters (voor vergunnings- en meldingsplichtige evenementen geldt dat ze tot 1 juni zijn verboden). Om deze reden kunnen alle theatervoorstellingen van onze artiesten tot en met 28 april 2020 geen doorgang vinden en zijn vele festivals reeds geannuleerd.
 
Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium geïnformeerd worden over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.
 
De theaters informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege omvang van de maatregelen, zijn de theaters per telefoon slecht bereikbaar te zijn. Wij vragen begrip voor deze situatie.

<- terug <-