<- terug <-

Update Coronavirus

Geplaatst op 13 March 2020

Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten gisteren (12-03-2020) een verbod op evenementen met meer dan honderd personen afgekondigd. Om deze reden kunnen alle theatervoorstellingen van onze artiesten tot en met 31 maart 2020 geen doorgang vinden.
 
Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.
 
De theaters informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege omvang van de maatregelen, verwachten de theaters per telefoon slecht bereikbaar te zijn. Wij vragen begrip voor deze situatie.

<- terug <-