<- terug <-

The Kilkennys vs Scrum Clubtour 2018

Geplaatst op 15 November 2018

Deze co-productie met De Neushoorn is echt een folk feestje. Tien kerels met voorliefde voor eerlijke energieke folk gaan op het podium de strijd aan met elkaar. Natuurlijk sluiten ze gebroederlijk af met een grote finale.

The Kilkennys uit Ierland hebben de traditionele Ierse muziek een nieuwe twist gegeven, zodat klassieke folksongs en ballades zowel de jongere generatie als de veteranen onder de muziekliefhebbers aanspreken. Scrum, van eigen bodem, benadert de folk vanuit een modernere en ruigere hoek. Scrum geniet op dit moment airplay in Duitsland, Nederland en België. Het nieuwste album kreeg een 4-sterren recensie van Music Maker’s Jan Colijn.

Te zien in Leeuwarden, Zwolle, Lelystad, Hoogeveen, Vlissingen en Almere.

<- terug <-